Ny bog: Undskyld på japansk

“Undskyld på japansk” udkom i 2008 på det daværende Borgens Forlag.

Bogen handler om det moderne Japans håndtering af sin krigshistorie. Den blev gevaldigt positivt anmeldt og har i fem år været pensum ved Aarhus Universitet, selv om det er en journalistisk og ikke nogen akademisk bog. Jeg var hvert år en tur i Aarhus og fungere som gæsteforelæser.

Nu er den den gamle bog for længst udsolgt, og udviklingen i regionen har samtidig gjort den forældet på flere punkter. Problemerne vedrørende “det historiske problem” i forholdet mellem Japan og dets nabolande er jo bestemt ikke blevet færre i mellemtiden. Derfor er der stort behov for en ny, gennemskrevet og opdateret udgave.

Jeg har gennem en crowdfunding-kampagne tidligere på året fået økonomi til at udgive en ny “Undskyld på japansk” gennem mit lille enmandsfirma – i samarbejde med Trykværket i Aarhus. Bogen udkommer 6. november.

Alle mine hidtidige forkant-abonnenter vil kunne forudbestille den direkte fra mig selv for rabatpris 160 kroner plus fri fragt i Danmark. Bare send mig beløbet på mobile pay (26360251) med tydelig angivelse af adresse – eller send mig en personlig email (arc@asgerrojle.com), så kan jeg sende jer et bankkonto-nummer.

I må ikke blande udgivelsen af “Undskyld på japansk” sammen med, at der i overmorgen er officiel udgivelsesdag for “Seikatsu – japansk hverdag”, en anden ny bog fra min hånd. Og for få måneder siden udkom den nye “Turen går til Japan”. Jeg erkender, at det er hektisk og forvirrende – også for mig selv – med så mange bogudgivelser så tæt på hinanden. Men sådan er det blevet…

Endelig vil jeg varsle jer om, at så snart halløjet omkring Seikatsu-bogen i den kommende uge og en Albatros-rejse, som jeg er rejseleder for i den følgende uge, er overstået, vil forkanterne genopstå i deres nye gratis skikkelse. Det glæder jeg mig til. Jeg håber, at I stadig alle sammen vil være interesserede og aktive læsere.