En dyb undskyldning – og et varsel om nye tider

Kære abonnenter på forkant.nu – inklusive medlemmer af Dansk Japansk Selskab

Jeg skylder jer alle sammen en dyb undskyldning. Det er åbenlyst, at jeg efter en ustabil periode i foråret og sommeren nu er gået helt i stå med mine “forkanter”.

Jeg har simpelt hen haft for travlt i flere måneder med det ene bogprojekt efter det andet i år – samtidig med at jeg i de perioder, hvor jeg har fungeret som rejseleder og kursusleder har haft svært ved at finde tid til at skrive mine forkanter.

Nu er der oven i købet sket det, at jeg er blevet korrespondent i Japan og Korea for Weekendavisen. En stor opgave, som jeg vil være sikker på at kunne prioritere den fornødne tid på. Og det har jeg valgt at bruge som anledning til radikalt at omdefinere forkant.nu som projekt.

Jeg vil bevare websiden, nyhedsbrevet og facebook-gruppen, og jeg vil bruge dem som medier for den samme slags små-analyser og nyhedsbaggrunde, som hidtil har været hovedindholdet. Men det skal ikke koste nogen noget, og jeg vil heller ikke love nogen fast leverance. De kommer, når jeg har en god ide (det har jeg tit), men samtidig tid og overskud til at sætte mig hen og skrive (det bliver knap så tit).

Jeg håber, at I alle sammen forstår, og at I fortsat vil være med under de nye vilkår. Jeg har stadig et bogmanuskript, som jeg sidder med i de kommende uger. Men så snart det er overstået, vil jeg give forkanterne et målrettet comeback og sørge for at sparke den nye tids forkanter i gang med nogle gode interessante tekster.

På det tidspunkt vil jeg også aktivt invitere nye læsere til at melde sig. Der er sikkert nogle, der gerne vil være med nu, hvor det bliver gratis. Jeg skal også nok efterhånden få gjort alle gamle forkanter frit tilgængelige på nettet.

Med tak for jeres interesse og mange gode kommentarer i de forløbne år

Venlige hilsener

Asger Røjle Christensen